top of page

GALLERI│BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Herunder kan I se et udsnit af de bryllupsbilleder jeg har taget som bryllupsfotograf. 

Skal I giftes? Så book mig til at  forevige dette unikke og særlige øjeblik. 

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.

AVEL9512.jpg

"Bryllupsbilleder i November"

Vi havde en skøn bryllupsdag i november, hvor Cecilie tog vores billeder!
Det var meget professionelt og afslappet, og vi følte virkelig det blev helt som vi kunne tænke os!
Resultatet var vi også meget tilfredse med, billederne var taget rigtig flotte og redigeret meget naturligt!

Signe & William, 2023

Hvad siger brudeparrene?

Definitionen af et godt bryllupsbillede

Grundlaget for et godt billede er et godt samspil mellem fotografen og brudeparret. Er der tænkt over lokation, brudeparrets ønsker og er der en god stemning, er det lagt et godt fundament.
Et mindeværdigt billede kan få ekstra liv ved et lysindfald, eller valget af en autentisk og smuk lokation til bryllupsfotograferingen. Hos Avellino vurderer vi de bedste bryllupsbilleder ud fra den naturlige stemning og kærlighed, der opstår mellem jer som brudepar. Et bryllup er en dag fyldt med glæde og kærlighed, og vi stræber efter at de billeder I får indfanger netop de følelser, så når I modtager dem efter 2-4 uger, er det som at genopleve den enestående magi der var på dagen.

Hvad er prisen på bryllupsbilleder?

Erfarne bryllupsfotografer forstår deres værdi, hvilket ofte afspejler sig i de priser de tilbyder.

Hvad koster en bryllupsfotograf? Svaret er faktisk ret enkelt. Det afhænger af, hvor længe I ønsker, at bryllupsfotografen skal være til stede på dagen, og ikke mindst hvor eftertragtet den pågældende bryllupsfotograf er. Jo mere efterspurgt, desto flere henvendelser, og dette afspejles ofte i prisen for bryllupsfotograferingen. Avellino tilbyder forskellige bryllupspakker, der passer til enhver smag. Kvalitet har sin pris, som enhver ved. Vælg kvalitet – dagen kommer ikke igen.

En dygtig og professionel fotograf, er ikke kun en der mestrer at tage gode billeder, men også en der forstår at redigere billederne, så det endelige resultat er noget enestående og præcis det i ønsker!

Hvorfor vælge en fotobog i god kvalitet?

Dagen kommer ikke igen - og Jeres smukke billeder fortjener at blive vist frem. Hvis I nøjes med at få dem digitalt, vil I glemme at genbesøge de unikke øjeblikke I havde til jeres bryllup.

Et bryllup er en investering i jer, og når I samtidig har valgt at have en dygtig bryllupsfotograf, så er det simpelthen oplagt ikke blot at lade jeres smukke bryllupsbilleder forsvinder på en harddisk.

Statistikker viser faktisk, at flere brudepar og deres nærmeste ser billederne regelmæssigt gennem en fysisk fotobog i forhold til digital platform. 

En fotobog skal holde i mange år frem, vælg derfor en fotobog i høj kvalitet fra os.

Unikke billeder skaber ikke sig selv!

En kombination af hårdt arbejde, flair og ikke mindst godt udstyr skaber uforglemmelige minder.

I over 5 år har vi hos Avellino indfanget ca. 50 bryllupper i hele Danmark. Denne erfaring har givet os et solidt fundament for at sætte os ind i hvad det enkelte brudepar ønsker. At mestre kunsten at skabe smukke bryllupsbilleder, på en begrænset tidsperiode er ikke noget, som alle fotografer magter. Tidspresset, kan føre til meget stress for mange, ikke kun fotografen men også jer som brudepar og derfor er det vigtigt at den fotograf I vælger, anerkender vigtigheden af at fange uforglemmelige øjeblikke uden at gå på kompromis med kvaliteten eller oplevelsen for jer som brudepar.

Bryllupsfotografering hos Avellino

Bryllupsfotografering kræver den rette dedikation, passion og kreativitet. Der er ikke plads til kompromis for jer som brudepar, når det kommer til livets største minde. Et bryllup er “once in a lifetime” og derfor kræver det at jeres bryllupsfotograf er 100% på og fokuseret på jeres store dag.

Når valget falder på Avellino som bryllupsfotograf til jeres største dag, så stiller vi altid en garanti for billeder i højeste kvalitet og en masse kreative ideer til mindeværdige bryllupsbilleder. Når I kontakter os vil vi tage en god snak om jeres ønsker og behov for fotografering. Nogle ønsker at vi er med noget af dagen og andre vælger en heldagsfotografering hvor vi dokumenterer jeres dag fra start til slut. Hos Avellino vil I altid være i de bedste hænder, og være sikre på at vi lytter til jeres behov og ønsker.

Skab magi med unikke lokationer
Udvælgelsen af den perfekte lokation til jeres bryllupsportrætter er som at definere hvem I er som par. Find inspiration i bryllupsfotografens gallerier for at sikre at jeres ønsker til billederne bliver til virkelighed. Når I skal vælge en lokation, er det en god idé, at tænke over mulighederne for kreativitet og lysindfald. Lad stedet bidrage til variation, så sikrer I at jeres billeder bliver præcis som I ønsker.

Fleksibilitet med Bryllupspakker
I vores større bryllupspakker bliver fotografen en del af jeres dag. I denne magiske dag skal I overveje, hvilke øjeblikke der betyder mest for jer, og del disse ønsker med fotografen - gerne inden jeres store dag. Planlæg, hvornår I ønsker at der skal tages portrætter, og sørg gerne for at toastmasteren og fotografen har mulighed for at kommunikere før og under brylluppet. Så er I sikre på at de smukke øjeblikke på jeres bryllupsdag, bliver en del af jeres minder og jeres kærlighedshistorie.

Kærlighed under Vielsen
Gør jeres vielsesøjeblik endnu mere betydningsfuldt ved at få afklaret med vielsesforretter/præsten hvilke muligheder fotografen har for at tage billeder under vielsen. Må der tages billeder med blitz? Må fotografen gå diskret rundt under vielsen, og er der steder fotografen ikke må opholde sig?
Husk at sørge for at reservere en plads blandt de forreste 2 rækker til fotografen - især hvis fotografen ikke må gå rundt under vielsen. 

Gode minder med familie og nære venner
Inden selve dagen, vil det være godt at tænke over hvilke slags billeder med venner og familie I ønsker. Skal de med ud på en lokation? Skal der være et stort fællesbillede af alle? Vil I måske have et sjovt billede med jeres forlovere eller måske noget helt fjerde? Så tag det gerne med i tidsplanen og forberedelserne inden dagen.

Hjælp under fotograferingen
Når I skal have taget de traditionelle bryllupsbilleder, vil det være godt at være forberedt. Tag en god ven/veninde med som kan rette på tøjet, holde buketten eller hjælpe med noget helt tredje. Husk især at gommen ikke skal have nøgler/mobil eller andet i bukselommen eller i jakken. Hvis der skal tages fælles gruppebilleder så sørg for at toastmasteren samler alle inden.

Praktiske råd til det kommende brudepar

bottom of page