top of page

HVEM ER│BRYLLUPSFOTOGRAFEN

Som bryllupsfotograf, fotograf og grafiker arbejder jeg hver dag for at levere billeder og grafisk design i høj kvalitet. Du kan her på siden finde flere eksempler på mit arbejde som fotograf, grafiker, graviditetsfotograf, bryllupsfotograf og meget mere.

Mit navn er Cecilie Avellino og jeg er fotograf & grafiker.
Født i Jylland, opvokset flere steder i Danmark, Ukraine og Kina – og er nu bosat i Virum. Jeg er 28 år og har over 14 års uddannelse og erfaring i fotografering og grafisk design.

 

Min passion er portrætfotografering – om det er som parfotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf, graviditetsfotograf eller noget helt andet, så er det noget jeg brænder for!
Når jeg fotograferer eller designer udfordrer jeg mig selv og finder kreativiteten frem, det er noget jeg elsker!

Som gift, kender jeg alle de følelser der er omkring og til ens ejet bryllup og hvor specielt det er – man er spændt, nervøs og glad, og ønsker at alle sine gæster skal nyde dagen og man ønsker at tiden går langsomt så man kan tage det hele ind – derfor er det så vigtigt at have en dygtig bryllupsfotograf til sit bryllup!

 

Det hele handler om at fange stemninger og følelser, og som bryllupsfotograf er min vigtigste opgave at forevige jeres vigtige øjeblikke. Jeg gør mig umage for at ikke forstyrre, men stadig fange alle de sjove og gode minder.

Hvor end I ønsker at blive fotograferet i verden, står jeg klar som Jeres fotograf! Mit fokus er på jer.

Fotograf Cecilie Cady Avellino

HVILKET UDSTYR BRUGER JEG?

Det kamera jeg bruger til fx. Bryllupsfotografering, graviditetsfotografering, portrætfotografering - kort sagt til alt som fotograf er Canon EOS R5.

Jeg bruger følgende Zoom objektiver:

- Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM

- Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM

- Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM 

- Canon EF 50mm f/1.4

- Canon EF 100mm f/2.8 L MACRO IS USM

Derudover har jeg en Canon Speedlite 430EX III-RT blitz med genopladelige batterier beregnet til blitz, en kamerataske, kamerastativ, fuldt lys-setup og et produkt-studio telt med lys mm. – teltet bliver udelukkende brugt til produktbilleder, da alle portrætbilleder foregår på udvalgt lokation, oftes udendørs.

 

Jeg fotograferer i RAW billeder, og bruger Adobe Photoshop & Lightroom til billederedigering. Som Mediegrafiker bruger jeg også flere Adobe programmer, 
InDesign, Illustrator, Premiere Pro mm. til grafisk design.

AVEL9512.jpg

★★★★★

"Bryllupsbilleder i November"

Vi havde en skøn bryllupsdag i november, hvor Cecilie tog vores billeder!
Det var meget professionelt og afslappet, og vi følte virkelig det blev helt som vi kunne tænke os!
Resultatet var vi også meget tilfredse med, billederne var taget rigtig flotte og redigeret meget naturligt!

Signe & William, 2023

Hvad siger brudeparrene?

bottom of page