top of page

Et bryllup i kærlighedens tegn - Heldagsfotografering

Først og fremmest vil jeg sige tak til Anders & Christina! I gav mig en ægte oplevelse af hvordan sand kærlighed til venner, familie og til hinanden kan skabe rammerne om et bryllup der helt sikkert vil blive husket af alle de tilstedeværende som årets bryllup!


Hvorfor booke en heldagsfotografering?

Jeg vil lade bryllupsparret tale for sig selv - et hurtigt kig ind på trustpilot kan vi se hvad de siger:


"Vi fik taget de smukkeste billeder til vores bryllup i sommers vi valgte hendes store pakke fra vielse til vals og det har vi ikke fortrudt en eneste gang."


Bryllup Heldagsfotografering - Vals

Kender du det med at man ville ønske at man havde foreviget et øjeblik, men at der desværre ikke er blevet taget et billede af det?

Bryllup Heldagsfotografering - Gommens tale

Talen fra din mand - bare ét godt billede, og så kan du huske alle ord?


Når man booker en heldagsfotografering får man dét med og så meget mere, valsen, festen med de nærmeste venner og familien.


Selvfølgelig er der altid spørgsmålet omkring budgettet, men hvis vi skal være helt ærlige, så bruger de fleste +100.000 kr. på et bryllup og mange gange også nær de 200.000 kr., og hvor stor en del går så til at den dag kan blive til et evigt minde? En heldagsfotografering ligger hos de fleste professionelle fotografer omkring de 20.000 kr. og kan derfor godt være en væsenlig post i budgettet, men tro mig - det er det hele værd! En rutineret bryllupsfotograf sørger for at være tilstede uden at være synlig, og derfor er det vigtigt at når I vælger en fotograf til jeres kommende bryllup, at I sikrer bl.a. gennem anbefalinger at fotografen netop kan dette - og uden at putte ananas i egen juice, så gør det mig så glad når jeg får en anbefaling som denne af Anders & Christina:


"Sød, professionel og fantastisk god til at blende ind i mængen så man ikke ligger mærke til hende."


Her ser du et udvalg af billeder der blev taget, og jeg håber det kan være til inspiration for jer <317 visninger

コメント


bottom of page